Recepten

Diverse
Recepten

Diverse recepten.

Ontdek de smaakvolle geheimen van mijn eigen persoonlijke voorkeursrecepten en laat je verrassen.

Broodje Surinaamse kip met komkommer en paprika

Deze heerlijke broodjes zijn namelijk om je vingers bij af te likken: goed gevuld met friszoete paprikareepjes, kraakverse sla en in ketchup-ketjap manis gesmoorde kip. Daarnaast zijn ze ook nog eens lekker makkelijk te maken.

Oostersche wokschotel met knoflook oestersaus

Heerlijke Oostersche Wokschotel met knoflook en Oestersaus. Een van mijn favorieten, lekker en snel klaar!

Pittige en romige champignonsoep

Heerlijke pittige romige champignonssoep.

Duivelspot

Duivelspot, heerlijn met rijst of brood.

Snijbonen stampot

Overheerlijke snijbonen stampot.

Surinaamse Eiersalade

Het originele recept is afkomstig van de website smulweb.nl, zie ook bronvermelding. Lekker pittige eiersalade. De kerriepoeder wordt even geroosterd, dus nog meer smaak!

Recept voor Vinaigrette

Het originele recept is afkomstig van de website sla.nl, zie ook bronvermelding. Dit gerecht is lekker op diverse sla soorten en er kan mee gevarrieerd worden.

Varkensfilet met mosterdhoningsaus

Het originele recept is afkomstig van de website allrecipes.nl, zie ook bronvermelding.

Overheerlijke schuimpjes maken

Het originele recept is afkomstig van de website kids-n-fun.nl, zie ook bronvermelding. Ik heb dit recept aangepast, dit is leuk om op een regenachtige dag samen met de kindern te maken.

Tagliatelle met hamreepjes, champignons, erwtjes in roomsaus

Dit is een eigen gecreerd recpet gebaseerd op een recept uit AH Allerhande. Tagliatelle met hamreepjes, kastanje champignons, erwten een heerlijk en eenvoudig gerecht!

Komkommer Wortelsalade

Het originele recept is afkomstig van de website mijnreceptenboek.nl, zie ook bronvermelding. Een eenvoudig en heerlijk recept voor warme zomerse dagen. Ook heerlijk voor bij de Barbecue.

Klassieke kruideboter

Het originele recept is afkomstig van de website goddelijke-recepten.nl, zie ook bronvermelding. Heerlijk eigengemaakte kruidenboter voor bijvoobeeld bij de barbeque of stokbrood of toastjes.

Gelakkeerde kipfilet uit de oven

Het originele recept is afkomstig van de website mijnreceptenboek.nl, zie ook bronvermelding. Heerlijk en eenvoudig recept uit de oven, maar ook geschikt voor de barebeque.

Hasselback Aardappels met (kruiden)boter en Bacon

Het originele recept is afkomstig van de website allrecipes.nl, zie ook bronvermelding.

Rijst met varkenspoulet in Ketjapsaus

Het originele recept is afkomstig van mijn moeder en vroeger aten we dit bijna wekelijks. Heerlijke varkenspoulet met zoetzure Ketjap!

BBQ saus

Het originele recept is afkomstig van Richard, ook wel "de funkeleer" genoemd, tijdens een workshop van de KEMBIT PeeVee hebben we deze overheerlijke saus mogen proeven met Pulled Pork op een wrap!

Pulled Pork Wrap

Recept voor pulled pork van de BBQ. Door het vlees op een hogere temperatuur te bereiden en in folie te pakken is het eerder klaar en blijft het heerlijk sappig.

Sea Side Smokers Coleslaw

Een heerlijk variant op de klassieke coleslaw die erg goed past bij gerechten van de barbecue.

Garnalen spiesje met citroen en knoflook

Garnalenspiesjes met citroen en knoflook

Filet-Mignoncrostini met uienconfiture & mierikswortelcreme

Het originele recept is afkomstig van Richard, ook wel "de funkeleer" genoemd, tijdens een workshop van de KEMBIT PeeVee hebben we deze  overheerlijke Filet Mignoncrostini, ossehaas op een stokbroodje met heerlijke confiture en mierikswortelcreme.

MOINK balls

Het originele recept is afkomstig van Richard, ook wel "de funkeleer" genoemd, tijdens een workshop van de KEMBIT PeeVee hebben we deze  overheerlijke MOINK balls gegeten.

Gevulde champignons

Het originele recept is afkomstig van Richard, ook wel "de funkeleer" genoemd, tijdens een workshop van de KEMBIT PeeVee hebben we deze heerlijke gevulde champignons gegeten.

Flat Iron stake (bavette) Caveman Style

Het originele recept is afkomstig van Richard, ook wel "de funkeleer" genoemd, tijdens een workshop van de KEMBIT PeeVee hebben we deze  heerlijke Bavet op Caveman style bereid en gegeten.

Gevulde banaan

Het originele recept is afkomstig van Richard, ook wel "de funkeleer" genoemd, tijdens een workshop van de KEMBIT PeeVee hebben we deze  overheerlijke gevulde banaan gegeten.

Tartaar saus

Het originele recept is afkomstig van mijn opa die vroeger een slagerij had. Het recept heb ik van mijn moeder gekregen. Heerlijk voor bij BBQ, gourmet of steengrillen.

Eenvoudige kipsaté in ketjap marinade

Eem overheerlijke en eenvoudig te bereiden kipsaté in ketjap marinade, recept afkomstig van Familie over de kook website.

Rubb Speklapjes

Het originele recept is afkomstig van het internet, een eenvoudige rubb voor speklapjes voor op de BBQ.

Klassieke champignonsoep

Heerlijke klassieke champignonsoep. Een van mijn favorieten, lekker en snel klaar!