Oostersche wokschotel met knoflook oestersaus

Heerlijke Oostersche Wokschotel met knoflook en Oestersaus. Een van mijn favorieten, lekker en snel klaar!

Ingrediënten

Porties voor 2 - 3 personen

    • 1 zak 400 gram Ja­pan­se wok­groen­te cham­pig­nons-peu­len (AH) 
    • 2 kipfilets of een schaaltje varkensfilet alaminute.
    • 1 zak 150 gram  woksaus knoflook oester (Amoy).
    • 1 zak 300 gram Mix & wok fi­ne nood­les (Amoy).
    • 1 scheut Oos­ter­se wok olie (AH).

Bereidingswijze

  1. Snijd de kifilet in kleine blokjes (indien je voor de varkensfilet alaminute gekozen heb, snijd deze dan in reepjes).
  2. Doe een scheut oostersche wokolie in een wokpan en zet deze op hoog vuur.
  3. Open alle verpakkingen.
  4. Haal de hele champignons uit de zak en maak deze schoon, snijd deze dan in partjes.
  5. Als de olie heet is kun je het vlees erin doen en roerbak deze zodat deze goed gaar is.
  6. Voeg nu de zak Ja­pan­se wok­groen­te cham­pig­nons-peu­len toe en de gesneden champignons.
  7. Voeg nu de woksaus knoflook oester (Amoy) toe en roer deze onder de groente en vlees.
  8. Voeg na enkele minuten de woknoedels toe (bijde zakjes), haal de noedels uitelkaar voordat je deze in de pan doet.
  9. Roerbak de noedels door de andere ingredienten en roerbak deze nog even goed door.

Eet smakelijk!

 amoy mix wok sauce oester knoflookamoy noedels fineOostersche Wokschotel met Kip en Knoflook Oestersaus

 

  Terug naar index recepten