Oostersche wokschotel met knoflook oestersaus
Heerlijke Oostersche Wokschotel met knoflook en Oestersaus. Een van mijn favorieten, lekker en snel klaar!
Ingrediënten
Porties voor 2 - 3 personen
- 1 zak 400 gram Japanse wokgroente champignons-peulen (AH)
- 2 kipfilets of een schaaltje varkensfilet alaminute.
- 1 zak 150 gram woksaus knoflook oester (Amoy).
- 1 zak 300 gram Mix & wok fine noodles (Amoy).
- 1 scheut Oosterse wok olie (AH).
Bereidingswijze
- Snijd de kifilet in kleine blokjes (indien je voor de varkensfilet alaminute gekozen heb, snijd deze dan in reepjes).
- Doe een scheut oostersche wokolie in een wokpan en zet deze op hoog vuur.
- Open alle verpakkingen.
- Haal de hele champignons uit de zak en maak deze schoon, snijd deze dan in partjes.
- Als de olie heet is kun je het vlees erin doen en roerbak deze zodat deze goed gaar is.
- Voeg nu de zak Japanse wokgroente champignons-peulen toe en de gesneden champignons.
- Voeg nu de woksaus knoflook oester (Amoy) toe en roer deze onder de groente en vlees.
- Voeg na enkele minuten de woknoedels toe (bijde zakjes), haal de noedels uitelkaar voordat je deze in de pan doet.
- Roerbak de noedels door de andere ingredienten en roerbak deze nog even goed door.
Eet smakelijk!